NZXT introduceert H500- en H500i-kasten met glazen zijpaneel

13 reacties

NZXT brengt met de H500 en H500i twee behuizingen op de markt met een gehard glazen zijpaneel. De kasten hebben een strak, mat ontwerp en komen beschikbaar in wit, zwart, zwart/rood en zwart/blauw. De H500i verschilt van de H500 door de meegeleverde CAM fan- en rgb-controller.

Met afmetingen van 42,8 cm diep, 46 hoog en 21 cm breed rekenen we het tweetal onder de mid-towers. Er past een atx-formaat moederbord in of kleiner. Het geheel weegt zo'n 7 kilogram en is volledig gebouwd uit staal, met een zijpaneel van gehard glas. Kenmerkend is het strakke ontwerp met vanuit de buitenzijde geen inkijk in de ruimte voor de voeding, zodat het opgeruimd oogt. Aan de bovenkant zien we de frontaansluitingen, waaronder 2x usb 3.0 type-a en een mini-jack aansluiting.

Intern zien we het gebruikelijke recept van een grote open ruimte. Achter de moederbordplaat passen twee 2,5-inch ssd's, terwijl die ook op de cover van de voeding geplaatst kunnen worden, om zo de schijven te laten zien. Verder zien we naast de voeding nog een kooi voor twee 3,5-inch schijven. De cpu-koeler mag maximaal 165 mm hoog zijn en de gpu niet langer dan 381 mm. Ook is er plaats over voor waterkoeling. Voorin past een radiator van 280 mm en achterin nog een enkele van 120 mm. Standaard wordt de kast geleverd met zowel voorin als achterin een enkele Aer F120-fan.

Specifiek voor de H500i wordt de CAM fan- en rgb-controller meegeleverd. Deze kan drie fan-kanalen aansturen met maximaal 10 watt per kanaal en ook fan-curves behoren tot de mogelijkheden. Er zit een rgb led-poort op om verlichting aan te sturen. Hierop kunnen vijf Aer rgb-fans aangesloten worden of vier Hue+ led-strips. Verder zit er een microfoon in die het geluid van de fans meet. Middels machine learning wordt het geluid zo geminimaliseerd.

De H500 komt op de markt voor een prijs van $69,99. De H500i is door de extra mogelijkheden ook duurder - $99,99.

 

 

 

Bron: NZXT

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*