Apple kondigt WWDC-keynote op 4 juni aan

14 reacties

Apple heeft de uitnodigingen voor zijn Worldwide Developers Conference de deur uitgedaan. De grote keynote van Tim Cook, waarin doorgaans alle aankondigingen worden gedaan, vindt plaats op maandag 4 juni. Uiteraard komt er een livestream uit San Francisco, waar de presentatie om zeven uur 's avonds onze tijd begint. Voor de tweede keer zal de keynote plaatsvinden in het McEnery Convention Center in San Jose, California.

De geruchtenmolen is zoals vanouds op volle gang. Het is natuurlijk een ontwikkelaarsconferentie, dus nieuws op softwaregebied (iOS en macOS) wordt zeker verwacht. Zo wordt iOS 12 officieel aangekondigd alsmede de opvolger van macOS. Net zoals voorafgaande jaren gaat Apple de keynote aftrappen met een presentatie. Apple's software zal in deze presentatie centraal staan. Naast de updates voor de iPhone en iPad met iOS 12, komt ook de Mac aan bod met een nieuwe versie van macOS. Ook komen er updates voor watchOS en tvOS voor de respectievelijke Apple Watch en Apple TV.

Naast de updates voor besturingssystemen liggen updates voor de MacBooks voor de hand. Tevens zou de opvolger van de iPhone SE bekend gemaakt kunnen worden, namelijk de iPhone SE 2. Mogelijk wordt er ook een nieuwe Macbook Air met retina-scherm gepresenteerd. Daarnaast is het uitkijken naar de mogelijke onthulling van de nieuwe iPad Pro 2018. Deze nieuwe high-end iPad moet een iPhone X-achtig ontwerp krijgen inclusief Face ID. Uiteraard doen we op Hardware.Info verslag van de WWDC-keynote.

Bron: iphoned

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*