Ook tweede Battlefield 1-uitbreiding tijdelijk gratis te downloaden

Door , bron: Microsoft Store, PlayStation Store, Origin


Twee weken geleden berichtten we dat de eerste uitbreiding voor Battlefield 1 die week gratis te downloaden was voor eigenaren van de game. Nu is de tweede uitbreiding In the Name of the Tsar ook gratis te downloaden. Het lijkt erop dat alle uitbreidingen op volgorde tijdelijk gratis zullen zijn. Ook deze dlc is via de Playstation Store, Xbox Game Store en Origin te downloaden tot 29 mei.

Deze tweede uitbreiding staat in het teken van de strijd die in Rusland gevoerd werd. Er komen zes nieuwe kaarten beschikbaar, gelegen bij het Oostelijke front, bevochten door onder meer het Russische leger en Oostenrijk-Hongarije. Daarvoor komen Russische wapens beschikbaar met daarnaast nieuwe voertuigen en andere items. Een nieuwe game-mode draait om voorraden die door vliegtuigen gedropt worden, waarmee de vijand overwonnen kan worden.

Twee van de vier uitbreidingen zijn nu gratis (geweest). Trekken we de lijn door, dan is de kans aanwezig dat de andere uitbreidingen de komende periode ook tijdelijk gratis gemaakt zullen worden.


Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*