Eerste gameplaybeelden F1 2018 verschijnen online

16 reacties

Codemasters heeft de racegame F1 2018 in de pijplijn. Het spel komt in augustus op de markt en bevindt zich nu in de laatste fases van zijn ontwikkeling. De ontwikkelaar heeft nu de eerste gameplaybeelden van het nieuwe deel online gezet.

F1 2018 is een game die het 2018 FIA Formule 1 wereldkampioenschap virtueel weergeeft. Uiteraard heeft de speler hierin een rol als heuse coureur. Codemasters heeft coureur Charles Leclerc van het Alfa-Sauber F1-team een ronde over het Circuit de Monaco laten rijden. Toevallig is daar dit weekend ook een race, waarmee de lezer via de game toch een indruk van het circuit krijgt.

Codemasters geeft zelf aan dat er in de nieuwste editie van de game veel gedaan is aan het visuele aspect. Zo moeten de verlichting, wolken en weersomstandigheden meer tot hun recht komen dan voorheen. Ook zal de speler de mogelijkheid krijgen om in meerdere klassieke auto's te kunnen rijden. Welke dat zijn, wordt later bekend gemaakt.

F1 2018 van Codemasters komt wereldwijd beschikbaar op vrijdag 24 augustus. De game zal speelbaar zijn op Windows, de Xbox One-familie en PlayStation 4.

Bron: Codemasters

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*