Phanteks introduceert betaalbare Eclipse P350X behuizing met RGB-verlichting

Door , bron: Phanteks


Tijdens CES 2018, dat begin dit jaar werd gehouden, toonde Phanteks een nieuwe behuizing; de Eclipse P350X. Nu is de kast dan ook officieel door het bedrijf geïntroduceerd. Phanteks wil zich met dit model vooral onderscheiden qua prijs-prestatieverhouding.

De Eclipse P350X is grotendeels opgetrokken uit een combinatie van staal en abs-kunststof, maar heeft een zijpaneel van gehard glas. De behuizing meet 200x450x455 mm en biedt plaats aan een e-atx-, atx-, micro-atx- of mini-itx-moederbord. Verder is er ruimte voor videokaarten tot een lengte van 40 cm, processorkoelers tot een hoogte van 16 cm en voedingen tot een lengte van 25 cm (inclusief bekabeling). Er kunnen twee 3,5- en drie 2,5-inch drives worden geplaatst.

Voor de nodige koeling is er voorin de kast plaats voor twee 120mm- of 140mm-ventilatoren, wat ook bovenin de kast het geval is, terwijl er aan de achterzijde een 120mm-exemplaar geplaatst kan worden. Hij wordt standaard geleverd met één 120mm-fan, die aan de voorzijde van de kast is gepositioneerd. Bovenop de kast zijn twee usb 3.0-poorten en 3,5mm-jackaansluitingen terug te vinden. Ook voorziet de behuizing in rgb-verlichting, waarbij ondersteuning voor onder meer ASUS Aura Sync en MSI Mystic Light niet ontbreekt.

De Phanteks Eclipse P350X draagt een adviesprijs van 69,99 USD. De behuizing komt beschikbaar in twee kleuropties; volledig zwart en zwart met een wit interieur.


Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*