ASRock zal vier B450-moederborden uitbrengen

Door , bron: Videocardz


ASRock heeft aan Videocardz bevestigd dat het aan vier nieuwe B450-moederborden werkt voor de Ryzen 2000-serie processors. Hiermee moet er een midrange-alternatief komen voor de X470-chipset die vaak op duurdere moederborden te vinden is.

Van de vier modellen zijn er twee van het atx-formaat, waarnaast een micro-atx-model en een nog kleiner mini-itx bordje komt. Kijken we naar de modelnamen dan zien we dat het vermoedelijk dezelfde modellen worden als met B350 het geval was. Nieuw zullen dan in ieder geval de features zijn die met de 400-serie kwamen.

Details van de chipset werden vorige week bekend. Er is weinig tot niets veranderd aan de inputs en outputs, maar wel worden twee nieuwe technieken ondersteund -  XFR2 Enhanced en Precision Boost Overdrive. Deze maken het onder andere mogelijk om de kloksnelheid nog hoger te maken als er voldoende koeling aanwezig is.

Volgens de laatste roadmaps wordt B450 zo rond juni gelanceerd. Mogelijk is Computex een gelegenheid om het uit de doeken te doen. Deze beurs wordt gehouden vanaf 4 juni.


Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*