Apple brengt iOS 11.4, tvOS 11.4 en watchOS 4.3.1 uit met AirPlay 2 en berichten in iCloud

Door , bron: Apple


Apple heeft iOS 11.4 uitgebracht, vlak voordat het aanstaande dinsdag op WWDC vermoedelijk een preview toont van iOS 12. Voor de HomePod zijn nieuwe functies en AirPlay 2 komt beschikbaar. Daarnaast bracht het updates uit voor watchOS en tvOS.

De HomePod is officieel nog niet in Nederland te koop, maar hier en daar zien we hem toch bij webshops staan. Met iOS 11.4 kunnen twee HomePods gekoppeld worden voor Stereo-weergave. Voor losse speakers is AirPlay 2 wellicht ook handig, want dat voegt multi-room streaming toe en een lagere latency. Bij de huidige AirPlay is een relatief lange vertraging te merken bij starten en pauzeren, omdat content vanaf het apparaat zelf gestreamd wordt. Verder worden berichten uit de berichten-app nu ook via iCloud gesynchroniseerd tussen alle geüpdatete apparaten, behalve de Apple Watch.

Voor de Apple TV 4 en 4K kwam tvOS 11.4 uit met ondersteuning voor AirPlay 2. Het wordt hierdoor mogelijk om een ruimte aan te wijzen, waardoor met Siri een Apple TV in een bepaalde ruimte benaderd kan worden. De Apple Watch kreeg met watchOS 4.3.1 een oplossing voor als hij tijdens het opstarten blijft hangen.


Vergelijken

In dit nieuwsbericht besproken twee producten

  Product Laagste prijs

Apple HomePod Space Grey

Apple Airplay, Bluetooth, WiFi

Specificaties

Apple HomePod White

Apple Airplay, Bluetooth, WiFi, Ingebouwde speakers

Specificaties Prijzen

349,00 €

gem. 349,00 €
1 shop, 1x voorraad

Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*