Corsair breidt HS-serie gaming headsets uit met draadloze HS70

Door , bron: Corsair


Corsair had al twee modellen in zijn HS-lijn van gaming headsets, namelijk de HS50 en HS60. Daar heeft het bedrijf nu de HS70 aan toegevoegd, die erg veel overeenkomsten toont met de HS60. Het belangrijkste verschil is dat de nieuweling draadloos zijn werk kan doen; de verbinding verloopt via 2,4 GHz en moet een bereik hebben van iets meer dan 12 meter.

Het is dan ook geen verrassing dat we dezelfde verstelbare hoofdband met padding terugzien, naast de oorschelpen van memory foam. Daarin vind je neodymium 50mm-drivers met een geclaimd frequentiebereik van 20 Hz tot 20 kHz, die met behulp van de Corsair iCUE-software virtueel 7.1-kanaals geluid kunnen produceren.

Op de oorschelpen zijn verder nog knoppen te vinden om het volume aan te passen en de microfoon te muten. Intern zorgt een accu ervoor dat de headset naar verluidt ongeveer 16 uur zijn werd kan doen; opladen geschiedt natuurlijk via usb. De directionele microfoon is verwijderbaar en bovendien gecertificeerd voor gebruik met Discord. Het geheel is overigens compatibel met pc en PlayStation 4.  

De Corsair HS70 komen verkrijgbaar in zwart met accenten van carbon, wit of beige. Een aankoopbedrag werd niet genoemd, maar actuele informatie over prijs en beschikbaarheid vind je natuurlijk terug in onze Prijsvergelijker.


In dit nieuwsbericht besproken product

  Product Laagste prijs

Corsair HS70 Wireless Black

Over-ear, 2 kanaals

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

82,00 €

gem. 94,00 €
10 shops, 9x voorraad

Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*