G305 draadloze muis gelanceerd door Logitech

Door , bron: Logitech


Recentelijk heeft Logitech een nieuwe low-latency draadloze muis aangekondigd, vanaf nu is deze ook daadwerkelijk beschikbaar. Het model in kwestie is de Logitech G305 Lightspeed en deze valt in de gaming-serie van Logitech.

De muis maakt gebruik van de zogeheten Lightspeed-technologie en beschikt tevens over een Hero(High Efficiency Rated Optical)-sensor. De fabrikant spreekt over een report-rate van 1000 Hz (1ms). Overigens wordt er ook geclaimd dat de muis sneller zou moeten werken dan zijn bedrade concurrentie. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een efficiënte sensor, zou de muis op één enkele AA-batterij tot wel 250 uur op volle snelheid moeten werken. Tevens kun je via de software van Logitech switchen naar de endurance-modus, wat goed moet zijn voor 8 ms report-rate en 9 maanden werken op dezelfde batterij.

De muis is vanaf nu beschikbaar voor een adviesprijs van €59 en is verkrijgbaar in de kleur zwart. Er is er ook een witte variant, maar deze is voorlopig exclusief verkrijgbaar bij MediaMarkt.


In dit nieuwsbericht besproken product

  Product Laagste prijs

Logitech G305 Lightspeed

Draadloos, 12000 dpi

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

48,10 €

gem. 53,24 €
9 shops, 3x voorraad

Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*