Computex: Corsair introduceert Crystal 280X mATX-kast met en zonder RGB

Door , bron: Corsair


Op Computex toont Corsair zijn nieuwe Crystal 280X micro atx-behuizing in twee versies: met en zonder rgb. De voorkant, zijkant en bovenkant zijn voorzien van gehard glas. De rgb-variant wordt verlicht door twee LL120 RGB ventilatoren, elk met 16 rgb led's. De Crystal 280X RGB bevat ook Corsairs Lighting Node Pro digitale rgb-controller die, gecombineerd met iCUE software, zorgt voor de benodigde lichtpatronen en instelmogelijkheden.

 

De behuizing heeft twee compartimenten. Het moederbord en de videokaart kunnen worden gekoeld door gebruik te maken tot zes casefans. Er is daarbij ondersteuning voor een radiator van 240 mm. De voeding, bekabeling en drives worden in de achterste ruimte gekoeld, met daarbij voldoende route voor kabelmanagement. Dankzij de beschikbare ruimte is er plek voor twee 3,5-inch schijven en drie 2,5-inch schijven. Rondom is de behuizing voorzien van stoffilters.

De Corsair micro atx Crystal 280X en 280X RGB zijn per direct beschikbaar in de kleuren wit en zwart. De prijzen liggen op respectievelijk 159,99 dollar en 109,99 dollar (exclusief btw).

Onze review van de Crystal 280X RGB lees je hier.


In dit nieuwsbericht besproken product

  Product Laagste prijs

Corsair Crystal 280X RGB Window White

Tower, Micro ATX, Zwart/Wit, Venster, 2 fans

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

159,90 €

gem. 174,99 €
8 shops, 6x voorraad

Dossier

Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*