Vacature: Hardware.Info zoekt developer voor HWI 7.0 en meer!

25 reacties

Achter de schermen zijn we druk in de weer met de voorbereidingen voor Hardware.Info 7.0, de volgende versie van de site. Voor 7.0 én voor alle zaken die daarop zullen volgen zijn we op zoek naar een nieuwe developer die het Hardware.Info team komt versterken. Heb jij development skills, een passie voor hardware en vind je het leuk om ons team te komen versterken? Lees dan door!

Profiteer van de voordelen van een klein bedrijf binnen een groot bedrijf; Hardware.Info maakt onderdeel uit van de Persgroep Nederland, het grootste en zeer succesvolle mediabedrijf van Nederland. Bij Hardware.Info werk je in een zeer klein development team en heb je profijt van flexibiliteit in je dagelijkse werk die past bij een klein bedrijf. Bovendien werk je aan een product met een actieve community; je ontvangt dus direct positieve feedback op jouw werk van onze gebruikers. 

Je functie

In deze functie werk je mee aan het ontwikkelen van nieuwe functionaliteit voor de Hardware.Info website en het moderniseren van het platform. Het is een echte hands-on functie, waarin je de mogelijkheid krijgt om een belangrijke bijdrage te leveren aan één van de grootste  techsites van Nederland. In het begin zal de focus vooral liggen op front-end development (HTML, CSS, Javascript) en zul je een belangrijke spil zijn in het project Hardware.Info 7.0, de nieuwe versie van de site.

In deze functie ben je verantwoordelijk om jouw taak van kop tot staart uit te voeren. Je bent dus geen doorgeefluik, maar je zorgt ervoor dat alles in orde komt en de gewenste kwaliteit geleverd is. Je trekt graag werk naar je toe, bent to the point, laat van jezelf horen en bent gedreven.

Jij

  • Beschikt over HBO werk- en denkniveau
  • Spreekt en schrijft vloeiend Engels
  • Beschikt over gedegen kennis van HTML, CSS, PHP, Symfony en/of Javascript (jQuery)
  • Bent een all-rounder met een zwaartepunt in front-end development
  • Houdt van een ‘fast-moving’ werkomgeving
  • Ziet het zitten om aan de slag te gaan in een cross-functioneel team

Hardware.Info

Hardware.Info is de #2 techsite van Nederland en met meer dan 1500 geteste producten per jaar dé plek die liefhebbers bezoeken voor reviews van de nieuwste IT-producten en consumentenelektronica. Onderdeel van Hardware.Info is een uitgebreide product- en prijsvergelijker. Hardware.Info vormt samen met Tweakers het techcluster van De Persgroep. Bij Hardware.Info werk je samen met een klein en gedreven team van 14 collega’s. Bij het techcluster zijn in totaal zo’n 60 mensen werkzaam.

Wij bieden

Een fulltime (38 uur) functie binnen een energieke omgeving die volop in ontwikkeling is (parttime is bespreekbaar). Je krijgt de kans om te werken voor één van de grootste techsites van Nederland, waarbij je mee bouwt aan de nieuwste versie van de site en daarna aan nieuwe functionaliteit. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, onder andere door middel van trainingen en opleidingen. Daarnaast bieden wij je een salaris passend bij jouw ervaring en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Reageren kan door middel van de sollicitatiebutton op deze link. Wil je meer weten over deze functie, neem dan per mail contact op met recruiter Linda Brandenburg via linda.brandenburg@persgroep.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*