Show Your PC Build event dit jaar op 1 juli

5 reacties

Speciaal voor de gaming en zelfbouw community organiseert Cooler Master samen met Gigabyte Aorus op 1 juli aanstaande een dag om samen te komen en elkaars pc te bewonderen. Net als vorig jaar zullen er weer tafels beschikbaar zijn om je pc te tonen. Er is voor cameratoezicht gezorgd, zodat je systeem veilig staat wanneer je bijvoorbeeld zelf bezig bent met een van de activiteiten. Bovendien is er maar één ingang, die bewaakt zal worden door een beveiliger.

De overige activiteiten omvatten een online game in het echt in de #MasterArena. Eerst game je op een custom CS:GO map, om het vervolgens in het echt te beleven op het Airsoft veld. Daarnaast zullen er deze dag overclockers en modders zijn om al jouw vragen over het bouwen van een pc te beantwoorden. Wanneer je daarnaast altijd al hebt willen weten hoe je kabels sleevet of toffee reviews maakt, kun je  een van de workshops volgen.

Verder zullen er ook streamers aanwezig zijn waar je het live tegen op kunt nemen. Zo kun je onder meer spelen tegen Mssh, Mathia, Koolein, Maxime MXM of TheJan11. Koolein zal bovendien een nieuwe Stream pc in elkaar gaan zetten, waarbij hij tof zou vinden om dit samen met jullie te doen.

Voor wie zich een olympisch kampioen wil wanen, worden de eerste “Compu-lympics” georganiseerd. Iedereen kan meedoen, ongeacht leefdtijd of fysieke gesteldheid. De onderdelen bestaan uit:

  • Run the Hurd
  • Throw the Mother
  • Punch the Power
  • Spear the Key
  • Swing the Mouse

De dag vind plaats in #TeamGameZ (Meijnerswijk 13, 6841 HA) te Arnhem en deelname kost zes euro. Meer info en de mogelijkheid tot aanschaf van tickets vind je hier.

Bron: Cooler Master

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*