Asus houdt ROG Event 2018 op 30 juni, wij geven twee tickets weg

14 reacties

Asus heeft vandaag de tweede editie van het ROG Event aangekondigd. Het evenement gericht op gamers zal plaats vinden op zaterdag 30 juni 2018 in Theater Gooiland te Hilversum. Op die dag kan er gegamed worden op diverse hardware van het bedrijf, worden er overclock-demonstraties gegeven en biedt Asus in samenwerking met Alternate een aantal exclusieve aanbiedingen aan.

Op het evenement zullen overclockers Roger ‘Oldscarface’ Kortenhoeve en Albrecht ‘leeghoofd’ Mesotten demonstraties geven en tegelijkertijd de basisprincipes van het overclocken met vloeibaar stikstof uitleggen. Tevens zijn er een aantal bekende eSport-atleten aanwezig, waaronder het Scandinavische PUBG-team NiP (Ninjas in Pyjamas) en de Rocket League ploeg Bash van eigen bodem.

Roger ‘Oldscarface’ Kortenhoeve en Albrecht ‘leeghoofd’ Mesotten

We mogen van Asus twee Premium tickets weggeven. Die verloten we onder wie reageert op dit bericht met de leukste of origineelste reactie van wat je hoopt te zien of mee te maken op het ROG Event. Meer informatie over het event en de reguliere tickets is te vinden op de ROG Event-website.

ASUS ROG Event 2017

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*