[Pro] Ruckus lanceert nieuwe access points voor slimme steden, stadions en openbaar vervoer

7 reacties

Ruckus kondigt de beschikbaarheid aan van twee nieuwe 802.11ac Wave 2 access points. De E510 en de M150 zijn volgens de maker ontworpen om wifi-dekking te bieden op uitdagende locaties met beperkte ruimte en op moeilijk bereikbare plaatsen.

De E510 is een geïntegreerd access point voor ondernemingen en beschikt over een ontwerp waarmee het ingezet kan worden op locaties met strikte form factor-specificaties of op plekken met esthetische beperkingen, aldus Ruckus.

Kenmerken van dit access point:

  • Gecentraliseerd beheer - de E510 kan samen met andere Ruckus ap's centraal worden beheerd om de werkzaamheden voor steden, vervoersautoriteiten, exploitanten van openbare ruimten en dienstverleners te vereenvoudigen.
  • Laagprofiel-radiomodule. Met 21 x 14,2 x 3,3 cm kan het E510-basisstation in de meeste behuizingen worden toegepast, inclusief cilindrische lichtmasten, waardoor het bereik van elk wifi-netwerk moet worden vergroot.
  • Weerbestendige BeamFlex+ antennemodule - De 17,5 x 8,0 x 8,0 cm antennemodule is gebouwd voor verborgen plaatsing buitenshuis en kan tot drie meter van de radiomodule worden geplaatst.
  • 802.11ac Wave 2 - met 2x2:2 ruimtelijke streams en mu-mimo-ondersteuning.

De M510 een access point met LTE UE-modus backhaul, waarmee de edge apparatuur wordt aangesloten op de backbone van het netwerk. Daardoor is -plaatsing mogelijk op locaties waar ethernet-connectiviteit een uitdaging is of in situaties waarin redundante backhaul nodig is om de naleving van service level agreements te waarborgen.

Kenmerken:

  • Gecentraliseerd beheer - ook de M510 kan samen met andere Ruckus AP's centraal worden beheerd, waardoor de werkzaamheden worden vereenvoudigd en er geen apart mobiel hotspotbeheersysteem meer nodig moet zijn.
  • Geïntegreerd LTE-modem. Hiermee kunnen naar wens wifi-hotspots worden gecreërd en redundante backhaul geimplementeerd.
  • 802.11ac Wave 2 - met 2x2:2 ruimtelijke streams, mu-mimo-ondersteuning en geïntegreerde BeamFlex+-antennes.

 

 

Bronnen: Ruckus, Ruckus

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*