Royole start grootschalige productie van volledig flexibele displays

7 reacties

Royole, producent van ondermeer flexibele displays, sensoren en smart devices, maakt bekend dat de productie van flexibele displays in de Quasi-G6 massaproductiecampus in Shenzhen, China is begonnen. De eerste lading volledig flexibele displays werd op maandag 4 juni afgeleverd en er zijn reeds verschillende overeenkomsten met meerdere industrieën gesloten om voortdurend nieuwe producten voor zowel het B2B- als B2C-kanaal te leveren.

Het gepatenteerde flexibele display van Royole en de flexibele sensortechnologieën kunnen worden geïntegreerd in een groot aantal producten en toepassingen: van consumentenelektronica tot slimme transportatie, van gebruik in smart home, sport en mode tot op de werkplek, het onderwijs en robotica, aldus de maker.

Door gebruikmaking van de amoled-technologie moeten de displays volgens Royole veel technologische voordelen bieden ten opzichte van conventionele schermen. De fabrikant claimt te voorzien in ’s werelds dunste (0.01mm), lichtgewicht, buigbare (met een minimale buigradius van 1mm), draagbare, schokbestendige, onbreekbare, ultra-responsieve, energiezuinige schermen met hoog contrast.

De nieuwe Quasi-G6 massaproductiecampus beschikt over een r&d- en productieafdeling, met meer dan 1800 onafhankelijke intellectuele eigendomsrechten. Bij volle capaciteit kunnen meer dan 50 miljoen flexibele displays per jaar van de band rollen. De flexibele amoled-technologie wordt onderverdeeld in drie typen: plat, gebogen en volledig flexibel. Royole kan ze alledrie produceren.

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*