Sponsored: Test en win wifi-gemak van Devolo voor je hele huis

9 reacties

Een telefoon, laptop, tv, camera’s en nog veel meer: het maakt allemaal gebruik van wifi in je hele huis. Met de Devolo multiroom Wifi-set kun je dat in een handomdraai realiseren. Dat kan jij binnenkort zelf in de praktijk testen met één van de drie sets die je kunt winnen om je ervaringen op Hardware.Info te delen. 

Met de multiroom wifi-set van Devolo realiseer je zonder extra kabels aan te hoeven leggen een goede draadloze verbinding in je hele huis. De adapters worden onderling via het bestaande elektriciteitsnet verbonden. De set bestaat uit een startpunt en twee adapters met wifi. Installatie is heel eenvoudig: het startpunt koppel je aan je router en de twee wifi-adapters plug je bijvoorbeeld op de eerste en tweede verdieping van je huis in een stopcontact en de set is klaar voor gebruik!  


Wifi in je hele huis!

Er gaat daarmee overigens geen stopcontact verloren, want de adapters hebben een ingebouwde doorvoer. Je hoeft alleen nog maar een netwerknaam in te stellen en een wachtwoord te kiezen. Daarna kun je veilig aan de slag. Heb je nog apparatuur die via een netwerkkabel aangesloten moet worden, dan is dat ook geen probleem, want iedere aansluiting biedt twee gigabit aansluitpunten. De adapters zijn onderling verbonden via een razendsnelle powerline-verbinding, die dankzij de mimo-technologie een doorvoersnelheid van maar liefst 1200 Mbit/s kan halen! Dankzij de Range+-technologie van Devolo kun je leidinglengten van tot wel 300 meter overbruggen!


De set bestaat uit een startpunt en twee wifi-punten.

Ook voor de draadloos kun je gebruikmaken van topsnelheden; via 802.11ac op 5 GHz is 867 Mbit/s mogelijk en op 2,4 GHz profiteer je van 300 Mbit/s. Ook merk je er niets van als je tussen de verschillende wifi-toegangspunten beweegt. Devolo’s Wifi Move verbindt automatisch de adapters in je hele huis tot één groot netwerk. Aan het milieu is ten slotte ook gedacht, want dankzij de ingebouwde Powersave-technologie is het energieverbruik minimaal.

Meedoen?

Wil je meedoen en binnen drie weken je ervaringen in een user review delen op Hardware.Info? Mail dan waarom juist jij deze set moet testen naar: prijsvraag@hardware.info. Gebruik als onderwerp van je mail 'Devolo' en voeg ook direct het adres toe waar je het pakket met producten wil ontvangen als je tot de gelukkige winnaars behoort. Deelnemen kan tot en met 19 juni 2018 23:59

Voor deze actie gelden de standaard voorwaarden voor Hardware.Info acties. Die kan je hier teruglezen.

Hardware.info gebruikt je e-mailadres uitsluitend voor deelname aan deze actie. Meer informatie vind je in ons privacy statement.

Bron: Devolo


Besproken product

Vergelijk  

Product

Prijs

Devolo dLan 1200+ Multiroom WiFi kit

Devolo dLan 1200+ Multiroom WiFi kit

  • Kit van twee adapters
  • Qualcomm QCA7500
  • 1200 Mbit/s
  • 802.11ac
Niet verkrijgbaar
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*