Sharkoon komt met rgb-controller met acht aansluitingen

Door , bron: Sharkoon


Sharkoon heeft een nieuwe rgb-controller aangekondigd. De Pacelight P1 is in staat om maximaal acht rgb-apparaten aan te sturen en kan bestuurd worden met software. Hij kan in een computerbehuizing worden vastgemaakt met behulp van de bevestigingspunten, waar kabelbinders doorheen gelust kunnen worden.

Bij de Pacelight P1 worden twee 120mm-rgb-ventilators en twee ledstrips geleverd. Deze kunnen met 12v-rgb-connectors met de controller worden verbonden. Naast de acht rgb-aansluitingen zijn er ook vier 3-pinsconnectors voor ventilators. Het bordje wordt op de voeding aangesloten met een sata-aansluiting en verbindt met het moederbord met behulp van een 9-pins-usb-connector.

De volledige set van de Pacelight P1, twee ventilators en twee ledstrips krijgt een adviesprijs van 69,90 euro. De Pacelight F1-ventilators en Pacelight S1-ledstrips komen ook los verkrijgbaar, elk voor 9,90 euro. Sharkoon geeft aan dat de Pacelight-collectie vanaf nu beschikbaar is, al zal het vermoedelijk nog wel een paar dagen duren voordat de spullen daadwerkelijk te bestellen zijn.


Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*