Provider gaat iPhone 3GS weer in Zuid-Korea aanbieden

32 reacties

De iPhones van Apple gaan inmiddels al heel wat jaren mee. De serie is inmiddels bij de iPhone 8 en iPhone X beland, waarmee de reeks al meer dan tien jaar bestaat. Modellen als de 3GS behoren inmiddels tot het verleden, toch gaat een Koreaanse provider nog eenmalig deze toestellen aanbieden.

Het is negen jaar geleden dat de iPhone 3GS de verkoop in ging in Zuid-Korea. De provider SK Telink gaat nu wederom de iPhone 3GS voeren, voor omgerekend 35 euro. Het gaat hier om ongebruikte, maar (vanwege de leeftijd) wel geteste modellen. De telefoons hebben jaren in een opslagloods gelegen en zijn opnieuw ingepakt. Het is ook niet ondenkbaar dat de accu's een probleem kunnen vormen. De telefoons lopen op iOS 6 en missen daarmee heel wat applicaties en functies die Apple in de loop der jaren heeft toegevoegd, maar beschikken natuurlijk wel over basisfuncties en wat applicaties.

De iPhone 3GS zal tot het einde van de maand in Zuid-Korea verkocht worden. Hiermee heeft men een telefoon met alle nodige functies en een stukje nostalgie.

Bron: Golem

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*