'Opvouwbare Galaxy X komt volgend jaar met adviesprijs richting 2000 USD'

190 reacties

De Samsung Galaxy X is al regelmatig langsgekomen en moet een opvouwbare smartphone worden. Na lange speculatie lijkt het er nu op dat het apparaat voor 2019 op de planning staat met een stevige adviesprijs.

Het concept van een opvouwbare smartphone van Samsung is inmiddels al meerdere jaren oud. Met het vouwbare concept zou Samsung wel een nieuwe eigenschap toevoegen die onderscheidend zou zijn ten opzichte van zijn concurrentie. Analisten verwachten dat Samsung voor een oled-scherm zal kiezen van 7,3-inch dat terug kan worden 'gevouwen' tot 4,5-inch. Inwendig zou het grote scherm gevormd worden door twee losse panelen die uitgeklapt een enkel paneel vormen. Deze techniek zou de prijs echter ook flink opdrijven, waardoor een adviesprijs richting 2000 USD niet geheel ondenkbaar is.

Leveranciers zouden vanaf november beginnen met de toelevering van onderdelen, waarbij Samsung zou mikken op een introductie in 2019. Het Mobile World Congress zou hierbij een geschikt moment kunnen zijn, maar dit is nog niet te zeggen.

Bron: TechSpot

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*