Seasonic werkt aan PCGH Edition van Focus Plus Gold voeding?

Door , bron: Hardware.Info


PC Games Hardware, afgekort PCGH, is één van de grootste hardwaresites van Duitsland. Een aantal fabrikanten durven dan ook "PCGH Editions" van hun hardware uitbrengen, waarvan de Scythe Mugen-reeks ongetwijfeld de bekendste is. Seasonic lijkt nu echter ook van plan om met onze Duitse collega's in zee te gaan, zo blijkt uit onze prijsvergelijker.

Daarin is namelijk een PCGH Edition van Seasonic zijn Focus Plus Gold-voeding verschenen, één van de voedingreeksen die tot onze favorieten behoren. Het prijsverschil is echter niet mals: zo heeft de 550W-variant momenteel een gemiddelde prijs van 135 euro, waar de 'normale' versie slechts 85 euro kost. Belangrijk om te vermelden is dat de voeding momenteel nog niet leverbaar is.

Wat de verbeteringen van de nieuwe versie zijn is momenteel nog niet duidelijk, al is hij mogelijks stiller en efficiënter, zoals dat bij de Mugen-koelers ook het geval is. Een ander verschil, dat wel al zeker is, is het feit dat de nieuwe kabels individueel gesleeved zijn. Eenmaal de voeding beschikbaar is kan je van ons uiteraard een uitgebreide review verwachten.


De individueel gesleevede kabels


Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*