Hardware.Info Abonneedag 2018: nog een paar plekken, schrijf je nu in!

5 reacties

Over anderhalve week is het zover; op 7 juli is de Hardware.Info Abonneedag 2018! Het wordt een mooie dag vol met demonstraties, workshops en natuurlijk ronleidingen door het Hardware.Info Testlab. We hebben nog een aantal plekken beschikbaar, dus als je je nog niet hebt ingeschreven, kun je dat nu alsnog doen. Maar wees snel, want het aantal plekken is beperkt!

 

Programma

De Hardware.Info Abonneedag 2018 vindt plaats op 7 juli op ons kantoor. Het adres is Mt. Lincolnweg 40, 1033 SN Amsterdam. Als je met de auto komt kun je gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein aan de voorkant van ons kantoor. Kom je met openbaar vervoer dan is ons pand gelukkig ook zeer eenvoudig te bereiken: reis naar station Amsterdam CS, aan de achterkant pak je veerpont 906 naar NDSM (vaartijden vind je hier) en nog geen kwartiertje laten kom je aan op kruipafstand van ons kantoor! (Looproute vind je hier).

Gedurende de dag kun je een zestal sessies/workshops van verschillende fabrikanten volgen. In het inschrijfformulier kun je aangeven welke sessies je voorkeur hebben. Sowieso krijgt iedereen tijdens één van de zes tijdslots een rondleiding door het Hardware.Info Testlab, dus daar hoef je je niet expliciet voor op te geven. Halverwege de dag verzorgen we een lekkere lunch en rond 16:30 sluiten we af met een borrel. Uiteraard ga je niet naar huis zonder een goodiebag.

Zo ziet het tijdsschema eruit:

Tijd Omschrijving
11:00 uur Inloop
11:30 uur Welkomstwoord
11:35 uur Presentatie door Koen Crijns van Hardware.Info
12:00 uur Sessie 1
12:30 uur Sessie 2
13:00 uur Lunch
14:00 uur Sessie 3
14:30 uur Sessie 4
15:00 uur Pauze
15:30 uur Sessie 5
16:00 uur Sessie 6
16:30 uur Afsluiting & borrel
18:00 uur Einde

 

Sessies

In totaal zijn acht fabrikanten aanwezig op de Hardware.Info Abonneedag 2018; ASUS, AVM, BenQ, Cooler Master, Corsair, HWI, LG, MSI en Phanteks. Daarnaast is er nog een keuze sessie van Hardware.Info zélf waarbij redactiecoördinator David van Dantzig een presentatie geeft over hoe Hardware.Info gemaakt wordt én jouw feedback op het blad zal vragen. Via het formulier kun je voor drie sessies je voorkeur uitspreken, vervolgens delen we je in voor vijf sessies + een rondleiding door het Hardware.Info Testlab. We zullen ons uiterste best doen om zoveel mogelijk rekening te houden met alle voorkeuren.

Wat mag je verwachten van de sessies?

ASUS:  Introductie en presentatie van de nieuwste producten, waaronder de nieuwste Republic of Gamers laptops en componenten. ASUS bouwt gaming setups waarmee je de beste componenten direct aan de tand kunt voelen!

AVM: Introductie van nieuwe producten en netwerktechnologieën en de mogelijkheid om je vragen te stellen aan netwerkexperts.

BenQ: Workshop monitor calibratie en introductie nieuwe schermen.

Cooler Master: Cooler Master komt langs met hun gamebus, waarin je kunt gamen én de nieuwste Cooler Master producten kunt zien.

Corsair: Corsair komt met een heuse living room gaming setup die je kunt uitproberen. Daarnaast worden de nieuwste producten getoond en kun je de experts van Corsair alles vragen.

Hardware.Info Magazine: Altijd al willen weten wat er komt kijken bij de productie van een echte HWI review? Redactiecoördinator David van Dantzig neemt je mee voor een blik achter de schermen, van eerste redactievergadering tot het moment dat het artikel gepubliceerd wordt in druk of online. Denk mee over toekomstige onderwerpen en geef je als je wilt na afloop op voor het nieuwe Hardware.Info lezerspanel!

LG: Demonstraties van de nieuwste LG (gaming) monitoren en andere LG producten.

MSI: Presentatie van de nieuwste MSI producten. De experts van MSI zijn aanwezig; aan hen kun je al je vragen stellen.

Phanteks: Wist je dat de ontwerpers van de behuizingen van Phanteks in Nederland gevestigd zijn? Zij zijn aanwezig op het event, tonen hun nieuwste producten en kunnen je alles vertellen over wat er komt kijken bij het ontwerpen van een kast.

 

Hoe was het vorig jaar?

Klik hier voor een verslag en foto's van de Hardware.Info Abonneedag 2017.

Wil jij erbij zijn?

We hebben zoals geschreven nog een aantal plekken beschikbaar. Wil jij erbij zijn? Inschrijven kan via het formulier op onderstaande URL. We laten we voor het eind van de week weten of je bent ingeloot!

De Hardware.Info Abonneedag is enkel beschikbaar voor abonnees van Hardware.Info Magazine. Wil je nog snel abonnee worden? Dat kan op deze URL en krijg je tijdelijk zelfs een gratis Hardware.Info Mok!

Abonnee worden: Klik hier

Inschrijfformulier: http://hwi.cc/id/1559

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*