SilentiumPC breidt Armis-lijn pc behuizingen uit met midrange AR3 modellen

4 reacties

SilentiumPC breidt zijn Armis-lijn uit met De AR3, een miditower met een verplaatsbaar i/o-paneel die beschikbaar komt in drie versies. De reguliere versie heeft een volledig metalen zijpaneel en een knop om alle leds, zoals de hdd-led en power-led, in één keer uit te schakelen. De TG-versie heeft een zijpaneel met gehard glas. Ook komt er een TG RGB-versie met interne rgb-verlichting en een controle unit.

Het i/o-paneel kan van de bovenkant naar de onderkant worden verplaatst. Volgens de fabrikant kan de gebruiker zijn eigen 3d-geprinte cover plates plaatsen op het frontpaneel, waarmee een eigen stijl gecreëerd kan worden. Aan de binnenzijde zien we een volledig modulaire psu/hdd shroud met de mogelijkheid de top cover te verwijderen voor kabelmanagement of om simpelweg in zijn geheel te verwijderen. Er passen tot vier ssd's in, twee hdd's en er is ruimte voor een 5,25" bay (die desgewenst kan worden verwijderd).

Standaard worden de behuizingen geleverd met twee Sigma PRO 120 case fans. Er is ondersteuning voor tien ventilatoren en daarbij kunnen ze worden aangesloten op een geïntegreerde drieweg snelheidscontroller. Aan de voorkant kan een 240mm radiator geplaatst worden en aan de achterkant een 120mm radiator. De behuizing is ook standaard voorzien van stoffilters.

De SilentiumPC Armis AR3 heeft een adviesprijs van € 41,90, de AR3 TG kost € 49,90 en de AR3 TG RGB kost je € 62,90.

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*