HMD Global brengt nieuwste developer preview van Android Pie naar de Nokia 7 plus.

Door , bron: Nokia


HMD Global het bedrijf achter de nieuwe Nokia smartphone-lijn brengt de nieuwste Android 9 developer preview-build(DP4) uit naar de Nokia 7 plus. Met deze update brengt Nokia de consument een stap dichter bij de definitieve versie van Android Pie.  

Het developer preview-programma dat HMD Global aanbiedt bouwt voort op de basis die is gelegd door de zogenaamde Beta Labs. Het doel van het preview-programma is het helpen van ontwikkelaars met maken, testen en verrijken van apps. Hierdoor komen apps in aanmerking voor de Play Store-certificering. Naar eigen zeggen hebben meer dan 65.000 Nokia-smartphonegebruikers deelgenomen aan de Beta Labs en developer preview-programma’s.

De nieuwste developer preview voegt bewegingsbediening toe aan de smartphone. Dit is een nieuwe manier van navigeren door de Android UI en komt als alternatief voor de welbekende Android navigatieknoppen.  


Bewegingsbediening(smartphone rechts)komt als alternatief voor de oude navigatieknoppen(smartphone links). Het doel is om het navigeren makkelijker te maken.

 

 


Vergelijken

In dit nieuwsbericht besproken twee producten

  Product Laagste prijs

Nokia 7 Plus Black

Android 9, 64 GB, 6 inch, 2160x1080, 12 MPixel, 4G

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

249,00 €

gem. 293,95 €
5 shops, 3x voorraad

Nokia 7 Plus White

Android 8, 64 GB, 6 inch, 2160x1080, 12 MPixel, 4G

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

279,00 €

gem. 339,45 €
5 shops, 4x voorraad

Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*