IFA: LG toont 37,5 inch all-in-one gebaseerd op Ryzen 3

Door


LG heeft tijdens de IFA-beurs een nieuwe all-in-one aangekondigd genaamd Cloud Device(38CK900). Het systeem is door het bedrijf voorzien van een AMD Ryzen 3 cpu uit de Raven Ridge-generatie. De processor wordt daarnaast bijgestaan door 8 gigabyte aan ram-geheugen en een 128 gigabyte solid state drive. Het scherm van de Cloud Device maakt gebruik van IPS-technologie en heeft een afmeting van 37,5inch. Daarnaast bedraagt de resolutie van het paneel WQHD+ (3840x1600).

Qua connectiviteit biedt de all-in-one twee keer usb type-c en tweemaal usb type-a. Ook is 802.11ac wifi ,bluetooth 4.2 en een bedrade netwerkaansluiting aanwezig. Op de achterkant van het scherm is tevens ook een hdmi-poort te vinden en displayport in/uit. Verder zijn ook een hd-webcam en twee 10 watt speakers terug te vinden op het systeem. 

De adviesprijs voor deze all-in-one bedraagt 2599 euro. Hierbij moet wel worden opgemerkt dat het systeem standaard wordt geleverd zonder besturingssysteem. Wanneer het apparaat in Nederland beschikbaar komt is nog niet bekend.


De Cloud Device all-in-one werd getoond op de stand van LG.

 

 


Dossier

Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*