IFA: Sennheiser introduceert Momentum True Wireless Bluetooth oordopjes

10 reacties

In zijn thuisland heeft Sennheiser een nieuw product in de Momentum-lijn geïntroduceerd: de Momentum True Wireless. Het eerste model van de nieuwe generatie Momentum-producten is voorzien van Sennheiser's 7mm dynamische drivers. Met de Transparent Hearing-functie biedt de Momentum True Wireless de mogelijkheid om tijdens het afspelen van muziek omgevingsgeluid toe te laten, zodat je bijvoorbeeld een gesprek kunt voeren zonder de oordopjes uit te nemen.

Via directe stemtoegang kunnen slimme, digitale assistenten zoals Apple Siri of Google Assistant gelinkt worden aan de Momentum True Wireless. Luister en communiceer via een vingertik op de touch-interface en via gesproken instructies. Dubbele directionele microfoons zorgen voor stemdetectie, voor telefoongesprekken en soepele interactie met de spraakhulp. De Momentum True Wireless-ervaring kan ook gepersonaliseerd worden met de gratis Sennheiser Smart Control app, die het geluid afstemt op je persoonlijke voorkeuren via de ingebouwde equalizer in de oordopjes. De app wordt uitgebracht zodra het product beschikbaar is. Bovendien zorgt de apt-X Low Latency compatibiliteit ervoor dat gaming of video content wordt versterkt doordat de audio transmissie wordt gesynchroniseerd met het beeld.

De batterij van de Momentum True Wireless gaat vier uur mee en is oplaadbaar via de compacte houder met geïntegreerde powerbank, die volgens de fabrikant voor meer dan twaalf uur geluidsproductie zou moeten leveren. De oordopjes zijn spatwater- en zweetbestendig. Bij het openen van de met stof beklede houder zie je de oordopjes gelijk zitten, afgewerkt met metalen details aan de buitenzijde en vergulde laadcontacten en magneten.

De Momentum True Wireless is vanaf medio november verkrijgbaar en kost 299 euro.

« Vorig bericht Volgend bericht »
0