Apple's iPad Pro krijgt flinke make-over

59 reacties

Apple heeft een evenement op 12 september aangekondigd waarop het bedrijf zijn nieuwe iPhones zal aankondigen. Nu zijn er CAD-renders gelekt van nieuwe iPad Pro-modellen, en het lijkt erop dat Apple voor een nieuw ontwerp kiest voor deze generatie.

De nieuwe modellen krijgen volgens de afbeeldingen vrij smalle randen, geen homeknop en opvallend genoeg géén notch voor de camera. De randen zijn daar groot genoeg voor, wat ook wel handig is om de tablet goed vast te kunnen houden. Het gaat om de 12,9-inch versie, er zou ook een 10,5-inch apparaat komen.

Inloggen doe je aan de hand van Face-ID; er zit een TrueDepth-camera op. De Smart-connector zit aan de onderkant, net als de Lightning-poort. Dat zou zijn omdat je de tablet niet kan ontgrendelen met Face-ID in 'landschapmodus'. Volgens deze lekken zou je de iPad Pro dus verticaal op een toetsenbord moeten plaatsen, wat waarschijnlijk ook betekent dat je dan niet zomaar een accessoire als een oplader aan de Lighting-poort kan hangen. Er zit ook een grote knop of iets dergelijks aan dezelfde kant als de volumeknop, het is nog niet zeker wat dat moet voorstellen. Misschien krijgt deze tablet wel een soort van Bixby-knop, zoals Samsung tegenwoordig heeft op zijn apparaten.

Aan de achterkant zien we ook één enkele camera met een nog onbekende resolutie. Ook heeft het apparaat speakers aan beide zijkanten van het scherm, voor een totaal van maar liefst vier speakers. Als je oortjes of een koptelefoon hebt met een 3,5mm-jack, zul je een dongle moeten kopen, want er is nergens een hoofdelefoonaansluiting te vinden. Dat zijn we onderhand wel gewend van Apple. Wat de designproductenfabrikant officieel voor ons in petto heeft, zullen we waarschijnlijk zien op 12 september.

 

Bron: Mysmartprice

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*