Werkende Pixel 3 XL achtergelaten en gevonden in Lyft-wagen

21 reacties

Hoewel de aankomende Pixel 3 en Pixel 3 XL smartphones van Google zelfs nog niet zijn onthuld, kennen de toestellen vrijwel geen geheimen meer door tal van lekken. Zo werden eerder renders gelekt, zijn er verschillende toestellen in het wild gespot en zijn er zelfs internationale unboxing video's en een voorbarige review verschenen. Een overzicht van alle recente leaks en informatie hebben we hier op een rijtje gezet.

Het lijkt niet mee te vallen voor Google want alweer werd een werkende Pixel 3 XL smartphone gevonden, vermoedelijk een pre-productie model. Een Lyft-chauffeur in de Verenigde Staten vond het toestel op de achterbank van zijn wagen na het vervoeren van een aantal passagiers. Oorspronkelijk dacht hij dat het zijn eigen Pixel 2 XL smartphone was, maar merkte dan het verschillend ontwerp op en kwam al snel tot de conclusie dat het om een Pixel 3 XL model ging. De man - die anoniem wenst te blijven - stuurde een hoop foto's van het toestel naar Android Police.

De chauffeur heeft naar eigen zeggen de eigenaar van de telefoon wat later kunnen opsporen om de smartphone terug te geven. Volgens de laatste geruchten gaat Google de Pixel 3 en Pixel 3 XL telefoons op 4 oktober onthullen.

Afbeeldingen afkomstig van Android Police

Bron: Android Police

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*