Microsoft-evenement op 2 oktober: Nieuwe Surface-apparaten?

Door , bron: Engadget


Microsoft heeft uitnodigingen rondgestuurd voor een evenement dat het bedrijf op 2 oktober gaat houden. Naar alle waarschijnlijkheid gaan we op deze datum nieuwe Surface-apparaten te zien krijgen, zoals bijvoorbeeld een opvolger voor de Surface Laptop of de Surface Pro. 

Vorig jaar werd in oktober de Surface Book 2 aangekondigd, evenals de Fall Creators Update voor Windows 10. Het ligt, ook wegens de naam, voor de hand dat de October 2018 Update op dit evenement officieel geïntroduceerd wordt. Hierin worden onder andere een donker thema voor de Verkenner, een nieuw knipprogramma en een update voor Edge verwacht. 

Op de nogal minimalistisch uitgevoerde invitatie is te zien dat het evenement dus op 2 oktober plaatsvindt, om vier uur 's middags lokale tijd (Amerikaanse Eastern Time). Voor ons is dit tien uur in de avond. Het is momenteel nog niet bekend of er een live stream van de presentatie beschikbaar zal zijn.


In dit nieuwsbericht besproken product

  Product Laagste prijs

Microsoft Surface Laptop 128GB i5 4GB (D9P-00014)

Laptop, Qwerty, Intel Core i5 7200U, 4 GB, 13.5 inch, 2256x1504, Touchscreen, Intel HD Graphics 620, 128 GB, 1250 gram, Windows

Specificaties Testresultaten Reviews

Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*