Launch event van Google Pixel 3 en 3 XL op 9 oktober

13 reacties

Nadat recentelijk al een Pixel 3 in een Lyft-wagen werd achtergelaten, werd het tijd dat Google zijn Pixel 3 en Pixel 3 XL zou presenteren. Het bedrijf heeft de smartphones daarom officieel bevestigd en heeft uitnodigingen verstuurd voor een hardware-evenement waarop ze worden getoond.

Hoewel we voorheen al berichtten dat de smartphones op 4 oktober worden getoond, blijkt dat Google de smartphones op een launch event op 9 oktober in New York wil tonen. De vermoedelijke specificaties van de telefoons zijn recentelijk al gelekt en die bestaan onder meer uit een Snapdragon 845, enkele rearcamera, twee frontcamera's, Qi draadloos laden en glazen achterkanten. De Pixel XL heeft een 6,4- of zelfs 6,71-inchscherm van waarschijnlijk 2960 x 1080 pixels en krijgt een notch. De smartphones hebben verder 6 GB ram en 64 of 128 GB opslaggeheugen.

Fudzilla maakt een mooie verwijzing naar het launch event rondom de Huawei Mate 20 dat op 16 oktober in Londen wordt gehouden. De techwebsite stelt daarbij de vraag of Google opzettelijk zijn evenement een week voor die van Huawei houdt. Het is natuurlijk geen geheim dat Huaweis P20 en P20 Pro dit jaar veel aandacht hebben getrokken en dit nog wel eens van positieve invloed kan zijn op de verkopen van de Mate 20.

Bron: Fudzilla

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*