Apple vernieuwt Beats line-up met nieuwe kleuren in lijn met de iPhone Xs en Xr

Door , bron: The Verge


Apple kondigde gisteren de iPhone Xs en de minder dure iPhone Xr aan en het bedrijf gaat enkele van zijn Beats producten nu een aantal nieuwe kleuren geven. Daardoor passen ze perfect bij de kleurencombinaties die beschikbaar zullen zijn voor de nieuwe iPhones.

De Solo 3 Wireless headsets krijgt twee 'nieuwe' kleurtjes met de naam 'satin gold' en 'satin silver', hoewel beide kleuren er op het eerste gezicht identiek uitzien als de reeds bestaande gouden en zilveren versies. De kans is dus groot dat het enkel maar om een naamsverandering betreft.

Wel nieuw zijn een aantal kleuren voor de urBeats in-ear oortjes die aangesloten worden via de lightning-connector. De nieuwe modellen zullen uitgerust worden in het geel, blauw en coral, analoog met de kleuren die aangekondigd werden voor de iPhone Xr.

De Beats Solo 3 Wireless headsets in het goud en zilver, matchend met twee van de drie beschikbare kleuren van de iPhone Xs, zijn nu verkrijgbaar voor dezelfde prijs als voorheen. Apple vraagt € 299,95 voor de over-ear hoofdtelefoon, al is het toestel in de Prijsvergelijker al voor aanzienlijk minder te vinden. De drie nieuwe urBeats headsets moeten later deze herfst verschijnen, mogelijk al bij de lancering van de iPhone Xr eind oktober. Het prijskaartje van € 64,95 blijft onveranderd.


Dossier

Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*