Fractal Design geeft Define R6 een usb-c-update en lanceert nieuwe accessoires

Door , bron: Fractal Design


De Fractal Design Define R6 is inmiddels al een tijdje op de markt. Eind 2017 verscheen onze review over deze behuizingen en we concludeerden dat het een prima behuizing met ruime inbouwmogelijkheden en goede prestaties is maar dat we stiekem meer ervan hadden verwacht. Inmiddels heeft de fabrikant, samen met een aantal andere nieuwe accessoires, een Define R6-variant met usb 3.1 gen 2 type-c connectiviteit op de markt gebracht.

De nieuwe variant is, met uitzondering van de frontpanel-connectors, identiek aan de standaard Define R6. De R6 met usb type-c is verkrijgbaar in zwart, wit en grijs en zowel met als zonder glazen zijpaneel. Het frontpanel van de type-c variant beschikt tevens over twee usb 2.0 en 3.0 poorten, evenals de traditionele audio-aansluitingen.

Wie een Define R6 in zijn bezit heeft en het zijpaneel wil vervangen, kan tegenwoordig terecht bij Fractal Design voor een los tempered glass zijpaneel. Het paneel kan zowel rechts als links worden geplaatst. Daarnaast heeft het bedrijf een tweetal hdd/ssd-bracket kits geïntroduceerd die bestaan uit twee 3,5-inch of twee 2,5-inch brackets.

De Define R6 met usb type-c en glazen zijpaneel is bij één webshop opgedoken voor 159,90 euro. Dat is ongeveer 30 euro meer dan de variant zonder usb type-c. Het glazen zijpaneel is eveneens opgedoken bij één shop en kost daar 45,98 euro. De hdd- en ssd-bracket kits kosten 19,36 euro.


Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*