Nieuwe iPad Pro komt misschien toch nog, heeft onverwachte features

7 reacties

Onlangs werd er een week voor Apple's evenement een serie CAD-renderingen gelekt, waarmee de indruk werd gewekt dat Apple tijdens die presentatie een nieuwe iPad Pro aan zou kondigen. Dat bleek niet het geval te zijn; Apple introduceerde alleen nieuwe iPhones en de Apple Watch Series 4.

9to5Mac heeft flink gegraven in de code van iOS 12.1, en heeft in de Setup-app (de app die draait als je een nieuw toestel instelt) een nieuwe hint gevonden. Er staat namelijk "iPad2018Fall" in de code. De vorige versie van de app bevatte alleen hints voor de iPhones die onlangs zijn gereleased. Dat betekent dat de app wordt geüpdatet, zodat gebruikers kunnen leren hoe ze de nieuwe iPad Pro moeten gebruiken. Dit alles betekent dat we de aankondiging van de nieuwe iPad Pro deze herfst kunnen verwachten.

Daarnaast heeft de Twittergebruiker Steve Troughton-Smith een bericht geplaatst over het nieuwe besturingssysteem. Zo zou Face ID ook werken in landschapsmodus, hoewel het waarschijnlijk alleen werkt voor de komende iPad(s). Het meest interessante nieuws is dat de iPad Pro een usb type-c-poort zou hebben, in plaats van de traditionele Lightingpoort. iOS 12.1 lijkt het namelijk een stuk belangrijker te vinden of er een extern display aan het apparaat is gekoppeld. Daarnaast is in de code te zien dat fysieke gamecontrollers zullen worden ondersteund.

Bron: 9to5Mac

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*