Specificaties GoPro Hero 7 duiken vroegtijdig op

7 reacties

Wie de site van GoPro in de gaten heeft gehouden, weet dat rond drie uur vanmiddag een presentatie gepland staat. GoPro doet over een aantal uur officieel zijn nieuwe Hero-actiecamera’s uit de doeken. Er is echter vroegtijdig een persbericht van B&H de deur uit gegaan waarin de nieuwe modellen worden aangekondigd.

In totaal gaat het om drie modellen: de Hero 7 Black, Silver en White. Eerstgenoemde camera is uiteraard het high-end model en in staat om 4K UHD video op te nemen met 60 beelden per seconde met een maximale bitrate van 78 Mb/s. 2.7K- en 1080p-video’s kunnen worden opgenomen met respectievelijk 120 en 240 beelden per seconde. Uiteraard kunnen ook foto’s geschoten worden welke een resolutie hebben van 12 megapixel. In burst-modus kunnen maar liefst dertig 12-megapixel foto’s geschoten worden.

Verder beschikt de Black onder andere over ‘HyperSmooth’ beeldstabilisatie, portrait-modus voor social media, hdr, gezichtsherkenning, live-stream functionaliteit, raw-foto en spraakbesturing. Aan de achterkant is een 2-inch lcd-display geplaatst en de camera is zonder extra behuizing waterdicht tot 10 meter.

De Silver is minder uitgebreid dan de black en kan 4K-, 1440p- en 1080p-video opnemen met respectievelijk 30, 60 en 60 beelden per seconde. De 4K-stream heeft een maximale bitrate van 30 Mb/s. Foto’s kunnen geschoten worden in een 10-megapixel formaat met maximaal 15 beelden per seconde. Naast ingebouwde beeldstabilisatie beschikt het apparaat eveneens over het 2-inch lcd display, portrait-modus voor social media en nog een aantal andere (softwarematige) functionaliteiten. De Silver is eveneens waterdicht tot 10 meter.

De eenvoudigste variant, de White, kan fullhd-video opnemen met 60 beelden per seconde. Net als de Silver kan hij vijftien 10-megapixel foto’s schieten in één seconde. Uiteraard beschikt de White over beeldstabilisatie, de portrait-modus voor social media, de waterdichte behuizing en het 2-inch lcd-display.

De prijzen van de nieuwe actioncams zijn helaas niet in het persbericht genoemd.

Bron: Businesswire

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*