Ook Kingston komt met RGB-verlichte SSD

Door , bron: Guru3d


Vorige week schreven we over de T-Force Delta R rgb-ssd van Team Group. Nu heeft ook Kingston een verlichte ssd gelanceerd. Het gaat om de HyperX Fury rgb welke beschikt over tlc-geheugen en rgb-verlichting.

Als we de fabrikant mogen geloven, haalt de Fury rgb maximaal 550 megabyte per seconde tijdens het lezen en 480 megabyte per seconde tijdens het schrijven. Kingston heeft gekozen voor een Marvell 88SS1074 controller. De ssd is leverbaar met 240, 480 of 960 gigabyte flashgeheugen en de rgb verlichting kan bestuurd worden via moederborden met een rgb-header. Er is een upgrade-bundel beschikbaar die bestaat uit een externe usb3.0-behuizing, 3,5-inch bracket, bevestigingsschroeven, rgb-kabel, sata-kabel en een usb3.1-type a naar mini-usb kabel.

De endurance bedraagt volgens Kingston één miljoen uur en de total bytes written bedragen voor de 240-, 480- en 960GB-varianten respectievelijk 120, 240 en 480 terabyte.

De Kingston HyperX Fury rgb is inmiddels opgedoken in onze prijsvergelijker. Zie onderstaande tabel voor de actuele prijzen.


Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*