Microsoft kondigt X018 event aan en brengt muis/toetsenbord-ondersteuning naar Xbox One

Door , bron: Xbox


Het is al van 2006 geleden dat Microsoft nog een 'X0' event hield met een hoop aankondingen voor de Xbox, maar topman Phil Spencer heeft aangekondigd dat er in 2018 weer een editie komt, X018. Dat maakte hij zelf bekend in een 'Inside Xbox' aflevering. Het event zal focusen op Xbox-nieuws en er wordt verwacht dat er nieuwe beelden en aankondigingen van zowel first-party als third-party games worden voorgesteld. De 'viering', zoals Microsoft het noemt, gaat door op 10 en 11 November in Mexico City.

De presentaties zullen live te volgen zijn en het bedrijf belooft ook een de grootste aflevering van Inside Xbox ooit, waar vooral beeldmateriaal van net aangekondigde games te zien is en kleiner nieuws wordt bekendgemaakt. 

Verder maakte Spencer ook bekend dat de Xbox One familie binnenkort ondersteuning zal krijgen voor input via muis en toetsenbord. De feature zal eerst beschikbaar zijn voor Xbox Insiders en vooralsnog is Warframe de enige bevestigde game die hiervoor ondersteuning zal krijgen. De meeste USB-toetsenborden en muizen zullen compatibel zijn met de Xbox One consoles, al probeert Microsoft wel gepartnerde producten van Razer te promoten. De kans is groot dat meer details hierover tijdens X018 zullen opduiken. 


Vergelijken

In dit nieuwsbericht besproken 61 producten

  Meer producten (61)  

Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*