Hardware.Info Abo Give-away: maak kans op een Gelid Tornado!

14 reacties

Het is weer een nieuwe week met weer nieuwe prijzen! Gister maakte wij bekend wie de gelukkige abonnee was die een WD Black PCIe SSD krijgt thuisgestuurd. Vandaag geven wij de Gelid Tornado CPU-koeler weg, en we mogen er niet één maar twee weggegeven. Elk één Gelid Tornado per winnaar wel te verstaan, uiteraard.

De Tornado van Gelid Solutions is een relatief compacte towerkoeler met een 120mm-ventilator en vier vernikkeld koperen heatpipes, die geschikt is om CPU’s met een TDP van maximaal 160 watt te koelen. Hij is geschikt voor alle courante AMD- en Intel-sockets, alleen de brackets voor socket 2066 en AM4 zitten er standaard niet bij.

Een dubbele kans om te winnen dus dit keer en het enige wat je hoeft te doen is ons te mailen: prijsvraag@hardware.info, geef je naam, adres en natuurlijk abonneenummer door. Kan je die even niet vinden?  Klik hier om het op te zoeken. Heb je nog geen abonneenummer omdat je nog geen abonnement hebt? Wordt dan snel abonnee! Dat doe je via deze link. Je ontvangt dan 6 keer per jaar het Hardware.info Magazine thuis of digitaal en je draagt op die manier bij aan het beschikbaar houden van alle reviews en productinformatie op de Hardware.info site!

Deelnemen kan tot en met zondag 7 oktober. Volgende week zullen wij de gelukkige winnaar bekend maken!

Op deze actie zijn de standaard Hardware.Info actievoorwaarden van toepassing.

« Vorig bericht Volgend bericht »
0