Nintendo komt volgende zomer al met nieuwe versie van zijn Switch?

25 reacties

Het is ondertussen al anderhalf jaar geleden dat Nintendo de wereld voorstelde aan zijn Switch, een console die zich van de concurrentie weet te onderscheiden doordat hij de elementen van een handheld toevoegt aan zijn belangrijkste eigenschappen.

Deze originaliteit vertaalde zich dan ook in mooie verkoopcijfers: tot nu toe ging de switch zo'n 19,7 miljoen keren over de toonbank. Dat is dus zeker niet slecht, maar Nintendo wil er volgens The Wall Street Journal een proactieve houding op nahouden door nu al te werken aan een revisie van de console, die gepland zou zijn voor de zomer van 2019.

De voornaamste wijziging die verwacht wordt, is de verbetering van het scherm. Hoewel het nog steeds om een lcd-scherm zou gaan (oled-schermen zouden de prijs wel eens omhoog kunnen stuwen of lagere winstmarges tot gevolg kunnen hebben), zou dit dunner kunnen worden met een hogere helderheid en betere efficiëntie.

De kans lijkt echter groot dat dit om een kleine update zou gaan, zonder dat er aan de compatibiliteit van de huidige console met nieuwe spelletjes geraakt zou worden. Voorlopig is het dan ook afwachten geblazen. 

Bron: The Wall Street Journal


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
Nintendo Switch Grey

Nintendo Switch Grey

  • Nintendo Switch
  • 32 GB

€ 286,00

2 winkels
« Vorig bericht Volgend bericht »
0