3DMark introduceert nieuwe benchmark voor apparaten met geïntegreerde GPU

2 reacties

UL Benchmarks introduceert een nieuwe 3DMark-benchmark, genaamd Night Raid. Deze keer gaat het om software om de rekenkracht van laptops en tablets met een geïntegreerde grafische chip te bepalen. Laatst kwam de benchmark al voorbij, toen UL Benchmarks de software aankondigde. De softwaremaker stelt dat de benchmark onder meer te gebruiken is om de prestaties van 'always connected pc's' te meten. Daarom heeft Night Raid native ondersteuning voor de arm-instructieset.

Deze benchmark is ontworpen als een test die minder intensief is dan Time Spy, die specifiek bedoeld is voor gaming pc's. Het bedrijf claimt dat als je pc 5.000 punten zou scoren in Night Raid, je CS:GO en Dota 2 op 70 fps zou kunnen spelen, en League of Legends op 80 fps. Het zou dan gaan om low- tot medium instellingen op een full hd-resolutie. De software heeft twee grafische testen, waar het vermogen om reflecties, ambient occlusion, tesselation en 'particle systems' te kunnen weergeven wordt getest. Daarnaast bevat het een cpu-test, die bestaat uit physics-onderdelen, occlusion culling, en procedural generation. Daarnaast bevat de benchmark een demo-modus en een stresstest (die zich in een loop afspeelt).

Night Raid is gratis voor alle edities van 3DMark, waarbij UL Benchmarks de 3DMark Advanced Edition-software een korting van 75% meegeeft. De korting is geldig via Steam en de website van de maker, en loopt tot 15 oktober.

Bron: UL Benchmarks

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*