Meer MSI RTX 2070-kaarten verschijnen online, tonen nieuwe Armor-koeler en triple-fan model

8 reacties

Afgelopen maandag berichtten we nog over de RTX 2070 Gaming X van MSI, die in tegenstelling tot de 2080(ti)-versie van die kaart over slechts twee fans beschikt. Nu zijn bij VideoCardz een hele reeks 2070-varianten van MSI online gezet. We zien naast drie Gaming-modellen ook een nieuwe Armor-koeler, een Aero-blowermodel en een Duke-versie.

De Gaming X zagen we dus al eerder, maar volgens VideoCardz komen er naast dit model ook een reguliere Gaming-uitvoering (zonder achtervoegsel) en een Gaming Z-variant op de markt. Vermoedelijk zullen de X en Z over hogere kloksnelheden beschikken dan het basismodel, maar dezelfde Twin Frozr 7-koeler gebruiken.

Daarnaast zien we ook een Armor-uitvoering voor de RTX 2070. Deze heeft een ander ontwerp dan de Armor-kaarten die we op huidige 10-serie modellen zien, met een wit accent rond één kant van de shroud. Ook hier gaan we klaarblijkelijk drie varianten zien: de gewone Armor, een Armor OC en de Armor OC V1.

De Duke-uitvoering brengt toch drie ventilatoren naar de RTX 2070, en is voor zover we hier zien de enige variant met dit aantal fans. Als laatste hebben we nog het Aero-model met een blower-ontwerp. 

Op 17 oktober wordt Nvidia's Geforce RTX 2070 gelanceerd. Of MSI's custom ontwerpen dan ook gelijk beschikbaar zijn, is nog niet duidelijk.

Bron: Videocardz

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*