Hardware.Info zoekt (freelance) webdeveloper

12 reacties

Hardware.Info is op zoek naar een webdeveloper. Dat kan freelance, maar een vaste aanstelling behoort ook tot de mogelijkheden. Wil jij meewerken aan één van de grootste techsites van Nederland? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou!

De functie

De developer die we zoeken wordt een belangrijke spil in het project Hardware.Info 7.0, de nieuwe versie van de Hardware.Info-site waarbij de hele UI/UX op de schop gaat. Samen met het bestaande team werk je aan nieuwe pagina’s voor de Hardware.Info Prijsvergelijker en andere delen van de site. Na de voltooiing van HWI 7.0 werk je mee aan de vele kleine en grotere nieuwe functionaliteiten die gepland staan voor de site.

Bereid je voor op een echte hands-on functie; bij Hardware.Info zijn we niet van de ellenlange vergaderingen en planningsessies maar houden we van meters maken. En dankzij de actieve community van Hardware.Info is er direct veel waardering als je mooie dingen oplevert.

De Hardware.Info website is gebaseerd op een in eigen beheer ontwikkelde codebase die gebruik maakt van het Symfony PHP-platform. We maken gebruik van technieken als LESS, Doctrine ORM, Twig, Elasticseach, Memcached en vele anderen. 

Hoe, wat en waar

Ben je freelancer? Dan huren we je graag in voor het Hardware.Info 7.0 project en als dat wederzijds bevalt daarna wellicht voor andere projecten. Let wel; als freelancer zoeken we specifiek mensen met ervaring op het vlak van front-end development.

Ben je op zoek naar een vast baan? Ook dan gaan we graag in gesprek! We bieden een fulltime (38 uur) functie, parttime is bespreekbaar. Je werkplek is ons schitterende kantoorpand in Amsterdam Noord (NDSM terrein), eenvoudig bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. Wij bieden een goed salaris passend bij jouw ervaring (€ 2500 - € 4500 per maand). Daarbij is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, onder andere door middel van trainingen en opleidingen. Als onderdeel van de Persgroep is er een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden (inclusief pensioen), aangevuld met verschillende mogelijkheden om arbeidsvoorwaarden uit te ruilen. 

Over Hardware.Info

Hardware.Info is de één na grootste techsite van Nederland en maakt samen met Tweakers onderdeel uit van het tech-cluster van De Persgroep, de grootste uitgeverij van Nederland, bekend van titels als AD, Volkskrant en Q-Music. Het Hardware.Info team werkt grotendeels zelfstandig en bestaat uit 13 personen (redactie, sales, testlab en development).

Met een job bij Hardware.Info combineer je de voordelen van een klein bedrijf (kleine teams, snel schakelen, resultaatgericht) met de voordelen van een groot bedrijf (goede secundaire arbeidsvoorwaarden en veel leer- en doorgroeimogelijkheden).

Geïnteresseerd? Klik hier om via e-mail contact met ons op te nemen. Wil je voor je gaat solliciteren graag een keertje komen kijken? De koffie staat altijd klaar - en op vrijdagmiddag het bier koud! ;).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*