Globale release Xiaomi Black Shark (2) lijkt in aantocht

3 reacties

Xiaomi's Blackshark is één van de smartphones die eerder deze week toegang kreeg tot de open bèta van Fornite voor Android. De gaming-smartphone is buiten China echter niet officieel verkrijgbaar en gebruikers die de smartphone met bluetoothcontroller willen kopen moeten dit via een omweg doen.

Daar zou binnenkort verandering in kunnen komen: Blackshark heeft een nieuwe wereldwijde website online gezet, waar voorlopig nog een placeholder met "Sharks approaching" op staat. Of de smartphone ook effectief veel kopers gaat hebben is niet duidelijk, gezien de recente aankondiging van de Razer Phone 2 en ook Asus' ROG Phone zou binnenkort beschikbaar moeten zijn.

Ook is het niet duidelijk of het hier om de originele Blackshark gaat of om een nieuwe versie. De laatste Blackshark 2-geruchten spreken van een vingerafdrukscanner aan de achterkant om plaats te maken voor een groter scherm, maar dat zijn uiteraard nog maar geruchten.

De 'originele' Blackshark is voorzien van een Qualcomm Snapdragon 845, 6 of 8 GB ram, 64 of 128 GB opslag en een 6 inch ips-paneel met een resolutie van 2160 x 1080 pixels. Wanneer en voor welke prijs de Xiaomi-smartphone naar Europa komt is momenteel niet bekend.


De Xiaomi Blackshark

Bron: Blackshark

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*