Loewe Bild 7: Ultra HD Premium OLED met VantaVision, Dolby Vision en geïntegreerde soundbar

18 reacties

Loewe introduceert de Bild 7, een uhd oled-televisie met een dikte van 7 mm. Voor het beeldscherm wordt gebruik gemaakt van VantaVision, een techniek waarbij er gebruik wordt gemaakt van Vantablack: naar eigen zeggen van de fabrikant de meest zwarte stof ooit gemaakt. Deze stof bestaat uit minuscule koolstofdeeltjes in de vorm van buisjes die bijna geen licht reflecteren, maar het volledig absorberen. Hieruit is VantaVision ontstaan, de techniek die Loewe toepast in zijn oled-televisies.

De Bild 7 is leverbaar in de formaten 55-inch, 65-inch en vanaf nu ook in 77-inch. De tv maakt gebruik van onder meer Dolby Vision en heeft het ultra hd premium-certificaat. De tv heeft een geïntegreerde harddisk recorder met een capaciteit van 1 TB. Bij het inschakelen van de Loewe bild 7 gaat het scherm automatisch naar boven en wordt de krachtige  soundbar vrijgegeven, met 120 watt muziekvermogen, zes luidsprekers en vier passieve basmembranen. De tv heeft een geïntegreerde 5.1 audio-decoder.

De televisie heeft in totaal 4 hdmi-aansluitingen, waarvan één hdmi-arc en één hdmi 2.0-aansluiting. Hij is verkrijgbaar in de kleur grafietgrijs. Meegeleverd wordt een tafelstandaard en muurbevestigingsmateriaal. Optioneel kan er een vloerstandaard met verborgen kabelbesturing en standaarden met motorische draaimogelijkheid worden gekocht.

Prijzen beginnen vanaf 4.990 euro en lopen tot 15.990 euro.

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*