Inno3D lanceert twee RTX 2070 videokaarten

Door , bron: Inno3D (1), (2)


Inno3D introduceert twee nieuwe Turing-kaarten, genaamd de RTX 2070 X2 OC en de RTX 2070 Twin X2. Gisteren publiceerden wij al een review van de Founder's Edition-variant, en nu druppelen de kaarten van de AIB-partners langzaam maar zeker binnen.

Om te beginnen is er de 2070 X2 OC, de momenteel meest luxueuze uitvoering van Inno3D's RTX 2070, later zou nog een iChill-versie volgen die de X2 OC zou moeten overtreffen. Deze oranje kaart heeft twee ventilatoren van 92 mm en een heatsink die twee uitbreidingssloten in beslag neemt, en er is ook een backplate aanwezig. Aan de achterkant zijn de standaardaansluitingen aanwezig, dus drie displayport-poorten, één hdmi-poort en een usb type-c-aansluiting. De boostkloksnelheid is 1755 MHz, en het gddr6-geheugen is geklokt op 14 Gb per seconde. Wat de voedingsaansluitingen betreft is er één 8-pin en één 6-pin aanwezig. De kaart is 268 mm lang en 113 millimeter hoog.

 

Dan is er een minder opgetuigd model, de RTX 2070 Twin X2. Deze kaart heeft ook twee ventilatoren, die bij deze wel wat kleiner lijken te zijn. Aan de achterzijde zien we weer de usb type-c-poort, maar deze keer is de bovenste displayport-aansluiting vervangen door een dvi-poort. Verder is het koelblok een stuk kleiner, wat als voordeel heeft dat de kaart een stuk korter is; hij is slechts 19,6 cm lang. Verder heeft ook deze kaart een hoogte van 113 millimeter, en neemt hij twee sloten in beslag. De kloksnelheden liggen iets lager bij deze kaart, de boostsnelheid staat standaard ingesteld op 1620 MHz.

De kaarten staan al in de prijsvergelijker en één van de kaarten is al beschikbaar om te pre-orderen, dus het zal niet lang meer duren voordat ze beschikbaar zullen zijn.


Dossier

Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*