Huawei toont duurdere Porsche-variant Mate 20 Pro

22 reacties

Huawei heeft eerder deze week twee nieuwe high-end smartphones aangekondigd. Het gaat hier om de Mate 20 en Mate 20 Pro. In combinatie met Porsche Design brengt de fabrikant nu een premium versie op de markt: de Mate 20 RS.

De Mate 20 en 20 Pro

Vanwege de kleine schermranden is er aan de voorzijde weinig verschil te zijn, maar wie het toestel omdraait zal een groot verschil bemerken. De glazen achterkant is vervangen door een exemplaar met lederen afwerking en een glazen strip. Op deze glazen strip is het logo van Porsche Design te zien, samen met dat van Huawei. Door de nieuwe achterkant is het mogelijk geworden om de cameramodules in de glasstrip te verwerken, waarmee de afwerking vlakker is. Daarnaast is ook de user interfaces aangepast.

De Mate 20 RS is voor gebruikers die een reguliere Mate 20 Pro niet speciaal genoeg vinden. Aan deze exclusiviteit hangt echter ook een prijskaartje; de prijzen beginnen vanaf ongeveer 1700 euro en lopen op tot 2100 euro. In het eerste geval beschik je over 256 GB aan opslag, terwijl de duurdere versie over 512 GB beschikt.

 

 

« Vorig bericht Volgend bericht »
0