Dune HD's nieuwe 4Kp60 HDR-mediaplayers en draagbare slimme projector

29 reacties

Met zijn nieuwe mediaspelers bouwt Dune HD voort op het Pro 4k-model door een aantal nieuwe functies toe te voegen, maar ook de oude te behouden. Bovendien worden de nieuwe modellen geleverd met twee afstandsbedieningen: een grote ir-afstandsbediening en een bluetoothafstandsbediening met AirMouse-functies.

Dune HD Pro 4K Plus

Een compacte mediaspeler met hdd-rack en een in geborsteld aluminium afgewerkte behuizing zonder ventilator. Bekijk de volledige specificaties op de website van Dune HD.

Dune HD Max 4K

Een mediaspeler van volledige grootte met twee hdd-sloten en een stalen behuizing met een panel van geborsteld aluminium. Het bedrijf richt zich met dit apparaat op audiofielen met de aanwezige Hi-Fi digitale audio-outputs: coaxiaal S/PDIF en I2S-E. Bovendien heeft het apparaat een hoogwaardige ringkerntransformator die alle circuits aanstuurt en daarmee een uitstekende kwaliteit in zowel video als geluid moet bieden.

Bekijk de volledige specificaties op de website van Dune HD.

Dune HD Ultra 4K

De Ultra 4K is het vlaggenschip van Dune HD met zijn Hi-Fi analoge audio-output op basis van SABRE PRO Hi-End audio DAC (ES9038PRO) en ingebouwde XMOS-audioprocessor. De DAC kan analoge audio uitsturen via de RCA- en XLR-connectors en de ingebouwde amplifier voor koptelefoons. Dankzij de aanwezigheid van S/PDIF en AES/EBU kan dit model ook dienstdoen als standalone DAC.

Bekijk de volledige specificaties op de website van Dune HD.

Dune HD Traveler

Deze draagbare smart player weegt 330 gram, is 11 x 11 centimeter en wordt gecombineerd met een 4Kp60 HDR Dune HD-mediacenter en Android Smart TV. De projector kan via bluetooth of wifi worden aangestuurd en wordt standaard geleverd met een tripod waarop deze bevestigd kan worden.

Bekijk de volledige specificaties op de website van Dune HD.

Het bedrijf heeft op het moment van schrijven nog geen prijzen naar buiten gebracht.

Bron: Dune HD

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*