Hardware.Info 2019 Countdown 31 oktober: win een Trust Gaming pakket met Asta Mechanisch Toetsenbord, Kusan Gaming Muis en Mousepad

21 reacties

De Hardware.Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2019 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag een Trust Gaming pakket met Asta Mechanisch Toetsenbord, Kusan Gaming Muis en Mousepad. Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de Hardware.Info Nieuwsbrief. Simpeler kan niet!


Net als vorig jaar geven we in de laatste dagen van het jaar, als dank aan iedereen die zijn adblocker op Hardware.Info heeft uitgeschakeld, weer mooie prijzen weg. Ruim twee maanden lang, van 26 oktober tot en met 31 december, maak je kans op een prijs ter waarde van minimaal 100 euro. Zo heb je dus 67 kansen om iets te winnen!

31 oktober: win een Trust Gaming pakket met Asta Mechanisch Toetsenbord, Kusan Gaming Muis en Mousepad

Vandaag maak je kans op een Trust Gaming pakket met Asta Mechanisch Toetsenbord, Kusan Gaming Muis en Mousepad.

Om de volgende gaming kampioen te worden, heb je de juiste gaming gear nodig. Trust Gaming biedt accessoires aan voor pc en console; voor iedereen die net begint met gamen, tot specifiek ontworpen pro gear dat je helpt te concurreren met de besten van de besten. Deze prijs zal dus elke pc-gamer aanspreken! Met de combinatie van de Kusan gaming muis (gemaakt in samenwerking met de professionele e-sporters van team Epsilon), Asta mechanische toetsenbord en een grote muismat, kan iedereen zijn weg naar de gamingtop vinden. https://www.trust.com/nl/trustgaming 

Hoe kun je winnen?

Hoe maak je kans op deze mooie prijs? Heel simpel: schrijf je via deze speciale link in op de Hardware.Info Nieuwsbrief. Meer hoef je niet te doen!

Klik hier om je in te schrijven voor de Hardware.Info Nieuwsbrief en maak kans op de prijs.

Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief? Meld je ook dan via bovenstaande link opnieuw aan om automatisch deel te nemen aan de weggeefactie. Ook als je je opnieuw inschrijft, zul je de nieuwsbrief niet dubbel ontvangen. Let op: voor iedere Countdown 2019 actie moet je je opnieuw inschrijven via de specifieke links voor alle acties.

Deelnemen kan tot morgenochtend 9:00. Dan komt de volgende Hardware.Info 2019 Countdown actie online.

Voor deze prijsvraag gelden de standaard voorwaarden voor Hardware.Info acties. Die kan je hier teruglezen. We nemen uiterlijk de tweede week van januari contact op met de prijswinnaars, per e-mail.

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*