Cherry MX RGB Speed switches nu ook in Low Profile-uitvoering; Corsair is exclusieve partner

13 reacties

Cherry had al switches in zijn assortiment met een extra hoog actuatiepunt, namelijk de MX Speed; het idee daarbij is dat de toets sneller activeert bij het indrukken. Voor mensen die hun toetsenbord graag wat slanker willen, heeft het Duitse bedrijf daarnaast al bepaalde low profile uitvoeringen.

Inmiddels zijn die twee speciale varianten gecombineerd om de MX Low Profile RGB Speed te vormen, een switch die zowel extra laag als extra snel is. De travel van de toets bedraagt nu 1,0 mm, tegenover de 1,2 mm van de normale low profile Cherry's. Het geheel is overigens amper 11,9 mm hoog, en zoals de naam al deed vermoeden is men ook rgb-verlichting niet vergeten.

Corsair als exclusieve launchpartner

Zoals we bij eerdere lanceringen van Cherry ook al zagen, heeft Corsair opnieuw (tijdelijk) het alleenrecht op de switches. Die heeft dan ook meteen een nieuwe variant van zijn K70 geïntroduceerd, namelijk de K70 RGB MK.2 Low-Profile Rapidfire. Dit toetsenbord heeft het gebruikelijke aluminium frame, maar is slechts 29 millimeter hoog.

Bron: Corsair

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*