Antec presenteert de Torque - een open-air ATX-behuizing met agressieve looks

20 reacties

Bedrijven als InWin en Cougar timmeren hard aan de weg als het gaat om open-air-behuizingen als de Cougar Conquer en de signature Z Tower van InWin. Nu komt ook concurrent Antec met een chassis met een open-air design op de proppen.

De behuizing heeft net als de Conquer een iets gekanteld ontwerp, waardoor de componenten ook onder een hoek staan. Hij bestaat uit 14 stukken geanodiseerd aluminium, en bezit twee zijpanelen van getemperd glas van 4 mm die een net zo opmerkelijke vorm hebben.

De kast ondersteunt atx, micro-atx en itx-moederborden, en de uitbreidingskaarten kunnen maximaal 450 mm lang worden. Verder worden er natuurlijk atx-voedingen ondersteund, en als je er een luchtkoeler in stopt kan deze maximaal 215 mm hoog zijn. Ook is er ondersteuning voor waterkoeling; zowel aan de voorkant als aan de bovenkant passen radiatoren van maximaal 360 millimeter.

 

Voor opslag is er plek voor één 3,5-inch-schijf en één 2,5-inch-variant. Achterop zijn er 7 uitbreidingssloten aanwezig. Het voorpaneel bevat twee usb 3.0-aansluitingen, een microfoon- en audiojack, natuurlijk een aan/uit-knop en usb 3.1 Gen 2 type-c. Het ontwerp meet 64,4 cm hoog, 62 centimeter diep en 28,5 cm breed. De kast weegt zonder hardware 9,35 kilogram.

De Antec Torque is al te pre-orderen in een aantal webshops, hij krijgt een adviesprijs van 379 euro mee. Hij heeft een garantie van één jaar, en moet deze maand nog geleverd kunnen worden.

Bron: Antec

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*