Sharkoon brengt Skiller SGM2-muis uit voor 18 euro

12 reacties

Sharkoon maakt de Skiller SGM2-muis beschikbaar die het op Computex in juni voor het eerst liet zien. Hoewel hij in de Skiller gaming-lijn valt, is hij relatief ingetogen vormgegeven met een zwarte kleurstelling met rgb-verlichting. De adviesprijs is vastgesteld op 17,99 euro.

De Skiller SGM2 biedt een relatief onbekende optische sensor die van 400 tot 6400 dpi gaat, met een lift-off distance van 2 mm, 6000 fps en een maximale acceleratie van 22,5 g. Formeel is hij voor rechtshandigen, maar de vorm is niet al te extreem, waardoor hij vermoedelijk ook door linkshandigen te gebruiken is.

Alleen links zitten twee duimknoppen, met bovenop een knop om tussen dpi-instellingen te schakelen in vier stappen. Onderop zit een knop om de verlichting aan te passen. Die bestaat uit een ring rgb-leds rondom en een verlicht logo bovenop. Het geheel weegt 106 gram en glijdt over vier muisvoetjes, waarvan een extra set meegeleverd wordt. Aansluiten van de muis gaat met de 1,8 m lange usb type-a-kabel die een gevlochten sleeve heeft.

Bron: Sharkoon


Besproken product

Vergelijk  

Product

Prijs

Sharkoon Skiller SGM2 Black

Sharkoon Skiller SGM2 Black

  • 6400 dpi

19,94 €

1 winkel
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*