[Pro] Panasonic brengt vernieuwde FZ-N1 rugged Android-handheld op de markt

4 reacties

Panasonic brengt een nieuwe versie uit van de Toughbook FZ-N1, een rugged handheld die geschikt is voor gebruik in onder meer de post- en voedselbezorging en in de logistieke sector. Ook wordt het apparaat gebruikt door hulpdiensten en nutsbedrijven, en in de luchtvaartindustrie voor het scannen van tickets en het boarden van passagiers. Dankzij de geïntegreerde schuine barcodelezer aan de achterzijde kan het apparaat met één hand worden vastgehouden en bediend terwijl op het display het gescande item kan worden bekeken.

De vernieuwde Toughbook FZ-N1 draait op Android 8.1 (Oreo), maar krijgt ook de mogelijkheid te upgraden naar Android 9.0 (Pie). De gebruikte processor is een Qualcomm Snapdragon M660-2 octa-core, die vergezeld wordt van 3 GB aan werkgeheugen en 32 GB opslag. Volgens de fabrikant is de levensduur van de accu verlengd naar twaalf uur. Ook is de accu verwisselbaar met hot-swapfunctie (accu kan vervangen worden zonder de werkzaamheden stop te zetten). Het apparaat is getest op een valhoogte van 2,1 meter op basis van de MIL-STD-810G-standaard. De handheld werkt optimaal in alle weersomstandigheden en in een temperatuurbereik van -20 °C tot +50 °C en is IP68-geclassificeerd. De FZ-N1 heeft een 8 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant. Het toestel beschikt over nfc, bluetooth 5.0, een micro-usb poort en dockingconnector. In totaal drie microfoons zorgen voor ruisonderdrukking en aan de voorkant zitten twee luidsprekers met in totaal 100 dBA. Het apparaat is compatibel met Panasonic COMPASS (Complete Android Security and Services) 2.0.

De Panasonic Toughbook FZ-N1 zal in heel Europa verkrijgbaar zijn in twee modellen: een model met alleen wifi en een model met een combinatie van 4G en wifi voor mobiel personeel. De versie met alleen wifi is verkrijgbaar vanaf november 2018. Het model met wifi en 4G zal verkrijgbaar zijn vanaf januari 2019. De adviesprijzen starten vanaf € 1.867 exclusief BTW. Beide apparaten worden geleverd met een standaardgarantie van 3 jaar.

Bron: Panasonic

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*